Εξοικονόμηση Θερμικής Ενέργεια
Εξοικονόμηση και Έλεγχος Ενέργειας
Ο δύσκολος φετινός χειμώνας: Πετρέλαιο, αέριο και εναλλακτικές λύσεις
Ρεύμα: Γιατί το «θαύμα» δεν κράτησε ούτε… τρεις μέρες
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
PlayPause
previous arrow
next arrow
 

Αρχικός έλεγχος για την εξοικονόμηση ενέργειας στη βιομηχανία.

Ο αρχικός έλεγχος του κόστους ενέργειας στη βιομηχανία είναι απλός και χωρίς επεμβάσεις και μετατροπές στο εργοστάσιο. Είναι το πρώτο βήμα για να δούμε πού και πότε ακριβώς λαμβάνουν χώρα οι ενεργειακές καταναλώσεις μας. Περισσότερα...

Βιομηχανικός εξοπλισμός και μηχανήματα.

Ρευστοποιήσεις μηχανημάτων και βιομηχανικού εξοπλισμού. Είτε θέλετε να κάνετε απογραφή τα πάγια σας, είτε θέλετε να πουλήσετε μέρος ή το σύνολο του ηλεκτρομηχανολογικού σας εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερα...

BLUETTI σταθμοί ενέργειας και γεννήτριες

Γνωρίστε τους ηλιακούς σταθμούς φόρτισης μπαταρίας και τις γεννήτριες τις BLUETTI τα οποία θα σας καλύψουν όλες τις ηλεκτρικές ανάγκες για όταν βρίσκεστε μακριά από σταθερή παροχή ρεύματος ή υπάρχει διακοπή ρεύματος στο σπίτι σας. Ιδανικά για κατασκηνώσεις, ταξίδια στην ύπαιθρο, με ήλιο η βροχή, με χιόνι ή θύελλα τα BLUETTI θα βρίσκονται εκεί για εσάς στις διακοπές του ρεύματος. Φορτίστε η λειτουργήστε με τα BLUETTI τις διάφορες συσκευές του σπιτιού σας όπως τα κινητά σας, τα φώτα σας, τους υπολογιστές σας, ή ακόμα και τον φούρνο σας για να μαγειρέψετε. Διαλέγετε BLUETTI, διαλέγετε ποιότητα.

Περισσότερα...

Ενεργειακές υπηρεσίες

Μείωση της ενέργειας ψύξης ή/και κλιματισμού

Μειώνουμε το κόστος ενέργειας για ψυκτικού θαλάμους και κλιματισμό με εκμετάλλευση της απορριπτόμενης θερμικής ή της ηλιακής ενέργειας.

Εκμετάλλευση της αποβαλλόμενης θερμότητας.

Από τη θερμότητα των καυσαερίων, την αποβαλλόμενη θερμότητα συμπυκνωμάτων ή ζεστού νερού, μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας. Καλέστε μας για απορίες και λύσεις.

Τηλεμετρία ενεργειακών καταναλώσεων.

Χωρίς προσθήκες ή αλλαγές στην υφιστάμενη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, μπορείτε να παρακολουθείτε απ'ευθείας, στο κινητό σας, τις καταναλώσεις ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας και των καυσίμων, στο εργοστάσιο, στην εγκατάστασή σας ή στο κατάστημά σας.

 

Από το 2003 προσφέρουμε ενεργειακά και βιομηχανικά έργα και υπηρεσίες.