Θερμική ενέργεια
Τιμολόγια Σεπτεβμρίου 2022 της PROTERGIA
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
PlayPause
previous arrow
next arrow
 

Αρχικός έλεγχος για την εξοικονόμηση ενέργειας στη βιομηχανία.

Ο αρχικός έλεγχος του κόστους ενέργειας στη βιομηχανία είναι απλός και χωρίς επεμβάσεις και μετατροπές στο εργοστάσιο. Είναι το πρώτο βήμα για να δούμε πού και πότε ακριβώς λαμβάνουν χώρα οι ενεργειακές καταναλώσεις μας. Περισσότερα...

Βιομηχανικός εξοπλισμός και μηχανήματα.

Ρευστοποιήσεις μηχανημάτων και βιομηχανικού εξοπλισμού. Είτε θέλετε να κάνετε απογραφή τα πάγια σας, είτε θέλετε να πουλήσετε μέρος ή το σύνολο του ηλεκτρομηχανολογικού σας εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερα...

Αποτιμήσεις μηχανημάτων και εξοπλισμού

Αποτιμούμε γραμμές παραγωγής και μηχανές επεξεργασίας μετάλλου και ξύλου, τροφίμων και εμφιάλωσης, πλαστικών, κλωστοϋφαντουργίας, εκτύπωσης,  ενέργειας (ΑΠΕ-γεννήτριες), χημικών και φαρμάκων, μαρμάρου-πέτρας, HORECA (εστίαση & ξενοδοχεία), σκάφη (μηχανοκίνητα, ιστιοφόρα, εμπορικά πλοία), οχήματα (επιβατηγά, φορτηγά), μηχανήματα έργου, κ.ά. Για επενδυτικούς, δικαστικούς, ασφαλιστικούς και φορολογικούς σκοπούς.

Περισσότερα...

Ενεργειακές υπηρεσίες

Μείωση της ενέργειας ψύξης ή/και κλιματισμού

Μειώνουμε το κόστος ενέργειας για ψυκτικού θαλάμους και κλιματισμό με εκμετάλλευση της απορριπτόμενης θερμικής ή της ηλιακής ενέργειας.

Εκμετάλλευση της αποβαλλόμενης θερμότητας.

Από τη θερμότητα των καυσαερίων, την αποβαλλόμενη θερμότητα συμπυκνωμάτων ή ζεστού νερού, μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας. Καλέστε μας για απορίες και λύσεις.

Τηλεμετρία ενεργειακών καταναλώσεων.

Χωρίς προσθήκες ή αλλαγές στην υφιστάμενη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, μπορείτε να παρακολουθείτε απ'ευθείας, στο κινητό σας, τις καταναλώσεις ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας και των καυσίμων, στο εργοστάσιο, στην εγκατάστασή σας ή στο κατάστημά σας.

 

Από το 2003 προσφέρουμε ενεργειακά και βιομηχανικά έργα και υπηρεσίες.