Θερμική ενέργεια
Δημοπρασία εξοπλισμού
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
PlayPause
previous arrow
next arrow
 

Αρχικός έλεγχος για την εξοικονόμηση ενέργειας στη βιομηχανία.

Ο αρχικός έλεγχος του κόστους ενέργειας στη βιομηχανία είναι απλός και χωρίς επεμβάσεις και μετατροπές στο εργοστάσιο. Είναι το πρώτο βήμα για να δούμε πού και πότε ακριβώς λαμβάνουν χώρα οι ενεργειακές καταναλώσεις μας. Περισσότερα...

Βιομηχανικός εξοπλισμός και μηχανήματα.

Ρευστοποιήσεις μηχανημάτων και βιομηχανικού εξοπλισμού. Είτε θέλετε να κάνετε απογραφή τα πάγια σας, είτε θέλετε να πουλήσετε μέρος ή το σύνολο του ηλεκτρομηχανολογικού σας εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερα...

Αποτιμήσεις μηχανημάτων και εξοπλισμού

Αποτιμούμε γραμμές παραγωγής και μηχανές επεξεργασίας μετάλλου και ξύλου, τροφίμων και εμφιάλωσης, πλαστικών, κλωστοϋφαντουργίας, εκτύπωσης,  ενέργειας (ΑΠΕ-γεννήτριες), χημικών και φαρμάκων, μαρμάρου-πέτρας, HORECA (εστίαση & ξενοδοχεία), σκάφη (μηχανοκίνητα, ιστιοφόρα, εμπορικά πλοία), οχήματα (επιβατηγά, φορτηγά), μηχανήματα έργου, κ.ά. Για επενδυτικούς, δικαστικούς, ασφαλιστικούς και φορολογικούς σκοπούς.

Περισσότερα...

Ενεργειακές υπηρεσίες

Μείωση της ενέργειας ψύξης ή/και κλιματισμού

Μειώνουμε το κόστος ενέργειας για ψυκτικού θαλάμους και κλιματισμό με εκμετάλλευση της απορριπτόμενης θερμικής ή της ηλιακής ενέργειας.

Εκμετάλλευση της αποβαλλόμενης θερμότητας.

Από τη θερμότητα των καυσαερίων, την αποβαλλόμενη θερμότητα συμπυκνωμάτων ή ζεστού νερού, μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας. Καλέστε μας για απορίες και λύσεις.

Παρακολούθηση καταναλώσεων.

Χωρίς προσθήκες ή αλλαγές στην υφιστάμενη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, μπορείτε να παρακολουθείτε απ'ευθείας, στο κινητό σας, τις καταναλώσεις στο εργοστάσιο ή στο κατάστημά σας.

Μηχανές παραγωγής και εξοπλισμός

Εμφιαλωτική STORK - Κωδ.: 750301

Εμφιαλωτική STORK - 32 πληρωτικές κεφαλές & 8 βιδωτές κλειστικές κεφαλές

Κωδ.: 750301

Έτος κατασκευής: 1997

 

 

#συσκευαστηρια #stork #κυλινδρικων δοχειων #δοχεια pet #εμφιαλωτηρια

 

Από το 2003 προσφέρουμε ενεργειακά και βιομηχανικά έργα και υπηρεσίες.