Εξοικονόμηση ενέργειας στην ψύξη και τον κλιματισμό


Energy Data

Ενεργειακές καταναλώσεις

Συσκευή με λογισμικό για μέτρηση, καταγραφή κι εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας από τη SENSORFACT.

Η εύχρηστη συσκευή με το φιλικό λογισμικό, σας δίνει όλες τις πληροφορίες για να ελέγξετε και να καταγράψετε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε μία μεμονωμένη μηχανή, σε μία γραμμή παραγωγής, σε ένα τμήμα ή σε ολόκληρο εργοστάσιο. Το σύστημα είναι αρθρωτό και ασύρματο, επιτρέποντας έτσι μέγιστη ευελιξία και κλιμάκωση - αποκλιμάκωση. Απλούστατη εφαρμογή με τσιμπίδες.

Κατάλληλο για εργοστάσια, εργοτάξια, βιοτεχνίες, εργαστήρια. Εγκαταστήστε εύκολα, παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο τις καταναλώσεις σας και βρείτε πού και πώς ξοδεύονται τα χρήματα τους κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεδομένα

Συλλέξτε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την κατανάλωση ενέργειας των μηχανημάτων σας, εύκολα και φθηνά, με τους ασύρματους αισθητήρες ενέργειας, με μία απλή σύνδεση με βύσμα (plug and play) χωρίς καμία διακοπή λειτουργίας. Η πρόσβαση στα δεδομένα γίνεται μέσω λογισμικού.

Ανάλυση

Λάβετε σαφείς πληροφορίες και δεδομένα για την κατανάλωση ενέργειας σε επίπεδο μηχανήματος. Παρακολουθήστε τις ενεργειακές ροές, δημιουργήστε ένα ενεργειακό ισοζύγιο ή εξαγάγετε τα δεδομένα σας για να υπολογίσετε το κόστος της ενέργειας.

Εξοικονόμηση

Εφαρμόστε εύκολα την εξοικονόμηση ενέργειας. Λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές και προτάσεις με δυνατότητα άμεσης εκτέλεσης βάσει των δεδομένων σας,  βρείτε τους κατάλληλους προμηθευτές και λάβετε χρηματοδοτικά κίνητρα για τις επενδύσεις σας.

Κόστος

Ενοικιάστε με κόστος από 30€ μηνιαίως.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται ενδεικτικά ο τρόπος τοποθέτησης :

EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI
EXOIKONOMISI