Εξαγορές & Πωλήσεις Επιχειρήσεων – Επιχειρηματικά Κεφάλαια


Υπηρεσίες συγκέντρωσης επιχειρηματικών κεφαλαίων. Κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, δάνεια, εξαγορές επιχειρήσεων.

Είναι στην πράξη εύκολο να βρει κανείς επενδυτές/αγοραστές για την επιχείρηση του; Από ποιους παράγοντες εξαρτάται η προσέλκυση κεφαλαίων; Ποια είναι η αξία της επιχείρησης μου; Πώς θα μεγιστοποιήσω την αξία της; Για τον επιχειρηματία υπάρχουν πολλές ερωτήσεις προς απάντηση, όπως και προκλήσεις και εμπόδια για να υπερνικήσει. Είναι ζωτικής σημασία η ύπαρξη των σωστών συμβούλων που θα τον καθοδηγήσουν στη διαδικασία.

Δεν σας «χαϊδεύουμε τα αυτιά» σχετικά με την αξία της επιχείρησης σας. Θα σας μιλήσουμε ειλικρινά για την αποτίμηση του εξοπλισμού σας, του ονόματος, της θέσης σας στην αγορά, του ισολογισμού της, κλπ.

Η ομάδα μας θα βρει τους καλύτερους δυνατούς αγοραστές για τους πελάτες μας, κάνοντας χρήση ισχυρών ερευνητικών εργαλείων και εμπιστευτικών τεχνικών προώθησης. Η πληροφόρηση που παρέχουμε στους δυνητικούς αγοραστές χαρακτηρίζεται από βάθος και ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.  

Κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης μίας συμφωνίας δεν καθόμαστε άπραγοι. Συνεργαζόμαστε στενά με τους λογιστές και τους δικηγόρους του πελάτη μας για την επίτευξη του στόχου .

 

Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι η σύγχρονη εταιρεία πρέπει :

  • Να είναι εξωστρεφής.
  • Να έχει συνεργασίες.
  • Να έχει επαγγελματική και ικανή ομάδα διοίκησης.
  • Να μπορεί να βρίσκει κεφάλαια για να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες.
  • Να μπορεί να επεκτείνεται σε νέες αγορές.
  • Να βρίσκει λύσεις στην οικογενειακή διαδοχή και συνέχεια εφόσον απαιτείται.